Verkoopmedewerker Cheese Factory

 • Cheese Factory
 • Volendam, Netherlands

Verkoopmedewerker Cheese Factory

Job description

Kaaskop met humor (Winkelmedewerker)

 

WIE ZIJN WIJ 

Wij zijn Tourism Group International, een snelgroeiende en toonaangevende organisatie met een geschiedenis die ruim 35 jaar teruggaat. Een geschiedenis die begon met een zoon van een schipper en uitmondde in een bedrijf met meer dan 1.000 medewerkers, marktleiderschap op het gebied van excursies, stadstours en de verkoop van tickets voor verschillende topattracties, musea, rondvaarten en bezienswaardigheden.

Tourism Group International bestaat uit verschillende labels, waaronder Lovers Canal Cruises, Amsterdam & Berlin  Icebar, Red Light Secrets (Museum of Prostitution), Tours & Tickets, Ripley’s Believe It or Not! Museum en verschillende horecagelegenheden. Elke dag zorgen meer dan 1.000 enthousiaste toppers met een uitmuntend gevoel voor service ervoor dat onze gasten de állerbeste ervaring hebben – en daar zijn we bijzonder trots op. 

 

OVER JOU(W BAAN) 

Zeg je Nederland, dan zeg je kaas, en zeg je kaas, dan zeg je Cheese Factory  Volendam: dé plek in Nederland waar bezoekers volledig onderdompelt worden in de wondere wereld van kaas. Ze zien, ruiken en proeven echte Hollandse kaas en gaan op een interactieve reis door het heden en verleden van het prachtige oude ambacht kaasmaken.

Een bezoek aan Cheese Factory Volendam vergeten bezoekers niet snel, en dat komt door het immer enthousiaste team van eh, kaaskoppen – mogen we dat zeggen? Ja, dat mogen we zeggen. Zij zorgen er elke dag voor dat bezoekers een unieke en onvergetelijke ervaring mee naar huis nemen. En om ervoor te zorgen dat onze kaas en kaasbenodigdheden óók met hen meegaan, zijn we op zoek naar verkooptoppers voor het hoogseizoen. Iemand met een liefde voor kaas en aan wiens sales skills niet meer geschaafd hoeft te worden

 

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Je verkoopt kaas en kaasbenodigdheden uit het museum;
 • Je voert verschillende kassawerkzaamheden uit;
 • Je zorgt samen met je collega’s voor een nette en representatieve winkel;
 • En voor een gezellige sfeer in de winkel.

Job requirements

DIT VRAGEN WIJ VAN JOU

 • Je spreekt Nederlands, Engels en liefst nog een derde vreemde taal;
 • Je vindt het leuk om voor groepen te staan en hen te entertainen;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de detailhandel;
 • Je hebt een groot gevoel voor service en hebt een open en prettige uitstraling;
 • Werken in het weekend en op feestdagen is voor jou geen probleem. Cheese Factory Volendam is geopend van maandag t/m zondag en de werktijden liggen tussen 07:30 uur en 19:30 uur.

Dit bieden wij jou: 

Afwisselend werk in een omgeving waar geen dag hetzelfde is, een passend salaris conform de cao voor Toerisme met fijne secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast ontvang je een tijdelijk contract met uitzicht op verlenging als je hebt laten zien dat je eigenlijk onmisbaar bent, een lekkere korting op je favoriete attractie en de leukste collega’s die je je kunt wensen.