Steward

 • City Sightseeing
 • Amsterdam, Netherlands

Steward

Job description

De steward die wij zoeken is een echte aanpakker, zowel op het water als aan land. Kort gezegd: jouw primaire zorg is dat de bussen op tijd rijden en de boten op tijd varen en zo niet, dan toch. Stress staat niet in je woordenboek. We zoeken iemand die het leuk vindt om aanspreekpunt en vraagbaak te zijn voor onze gasten en die er alles aan doet hen een onvergetelijke ervaring te bezorgen.


OVER JOU(W BAAN)

Voor ons internationale City Sightseeing-label in het centrum van Amsterdam zoeken we een enthousiaste en gemotiveerde steward. Ben je een echte doorzetter en zie je een uitdaging om als contactpersoon voor onze gasten te dienen en in die hoedanigheid een belangrijke rol te spelen bij het succesvol uitvoeren van dagelijkse activiteiten? Dan ben jij misschien de nieuwe collega om ons team aan te vullen! 

Als steward ben jij medeverantwoordelijk voor het op tijd vertrekken van bussen en boten. Jij bent ook verantwoordelijk voor een veilige omgeving voor onze gasten, zodat zij op een ordelijke manier kunnen in- en uitchecken. Bovendien ben jij in staat passende maatregelen te nemen in geval van calamiteiten. Het spreekt voor zich dat jij als onze eerste contactpersoon klantvriendelijk bent en onze gasten de grootst mogelijke aandacht geeft; je hebt oog voor detail en zorgt voor een optimale service voor onze gasten. 

  

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN 

Als steward ben jij de eerste contactpersoon voor onze gasten op een bepaalde locatie. Dit kan bijvoorbeeld zijn aan de deur van onze operationele hoofdkwartier (PH-kade), op een vertrekpunt voor een van de Amsterdam City Sightseeing-bussen, een ligplaats voor de hop-on hop-off rondvaartboten, of zelfs aan de Keukenhof. Je taken houden in:

 

 • Opvangen van onze gasten en het beantwoorden van vragen;
 • Ervoor zorgen dat de juiste gast aan boord van de juiste boot of bus stapt;
 • Oplossen van alle mogelijke incidenten die zich voor kunnen doen;
 • Ondersteunen van collega’s die aan boord van de boot of bus werken.

Job requirements

 EN DIT VRAGEN WE VAN JOU

 • Je hebt een goede beheersing van minimaal de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent uiterst servicegericht;
 • Je hebt een enthousiaste en proactieve instelling;
 • Je hebt een vriendelijke en open uitstraling;
 • Je bent ook bereid om in weekenden, vakanties en op feestdagen te werken

 

EN DIT BIEDEN WIJ 

Afwisselend werk in een omgeving waar geen dag hetzelfde is, een passend salaris conform de cao voor Toerisme met fijne secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast ontvang je een tijdelijk contract met uitzicht op verlenging als hebt laten zien dat je eigenlijk onmisbaar bent en een lekkere korting op je favoriete attractie en de leukste collega’s die je je kunt wensen (en altijd een ‘eigen’ bar om de hoek: 1 + 1 = 3).

 

OVER TGi

Wij zijn Tourism Group International, een snelgroeiende en toonaangevende organisatie met een geschiedenis die ruim 35 jaar teruggaat. Een geschiedenis die begon met een zoon van een schipper en uitmondde in een bedrijf met 1000 medewerkers, marktleiderschap op het gebied van excursies, stadstours en de verkoop van tickets voor verschillende topattracties, musea, rondvaarten en bezienswaardigheden.

Tourism Group International bestaat uit verschillende labels, waaronder Lovers, The Icebar, Het Red Light Secret Prostitutiemuseum, Body Worlds, Tours & Tickets, Ripley’s Believe It or Not! Museum en verschillende horecagelegenheden. Elke dag zorgen 1000 enthousiaste toppers met een uitmuntend gevoel voor service ervoor dat onze gasten de állerbeste ervaring hebben – en daar zijn we bijzonder trots op.


INTERESSE? 

Denk jij nu: halt eens even, dit is helemaal mijn baan?! Keep calm, laat het ons weten met je cv en motivatiebrief.