Fotograaf

  • Volendam Marken Express
  • Volendam, Netherlands

Fotograaf

Job description

OVER JOU(W BAAN)
Je begint de dag met het gereedmaken van de studio’s. Check ook nog even of de rekwisieten netjes op de planken liggen, de klompen keurig in de kast staan en de kostuums ordelijk aan het kledingrek hangen. Hoogstwaarschijnlijk zullen al snel de eerste klanten op de foto willen!

Aan de balie bespreek je hoeveel personen er op de kiek gaan, welk decor ze voor de foto willen gebruiken en of ze een staand of liggend beeld wensen. Adviseer om op de foto te gaan met als achtergrond de haven van Volendam. De nagebootste, authentieke huiskamer biedt ruimte aan een klein(er) gezelschap.

Drie dames en twee heren komen binnen en zij willen een foto maken in de huiskamer. Kleed het vijftal netjes aan en positioneer ze in de studio. Staan de hulletjes rechtop? Heb je gekozen voor de juiste maat pijbroeken? Zijn er geen sokken te zien? Is alles mooi in beeld? Schiet dan de foto’s! Zoek de plaats uit waarop iedereen zijn ogen open heeft en de tanden bloot lacht.


DIT BIEDEN WIJ JOU
Afwisselend werk in een omgeving waar geen dag hetzelfde is, een passend salaris conform de cao voor Toerisme met fijne secundaire arbeidsvoorwaarden.
Daarnaast ontvang je een tijdelijk contract met uitzicht op verlenging als hebt laten zien dat je eigenlijk onmisbaar bent en een korting op je favoriete attractie en de leukste collega’s die je je kunt wensen.


WIE ZIJN WIJ
Volendam Marken Express is onderdeel van Tourism Group International, een snelgroeiende en toonaangevende organisatie met een divers en compleet portfolio op het gebied van Attracties, Canal Cruises, Ticketing, Musea en Excursies in Amsterdam, Stockholm, Kopenhagen en Berlijn. Voorbeelden hiervan zijn naast Cheese Factory; Rederij Lovers, The Amsterdam Icebar, Het Red Light Secrets Prostitutiemuseum, Bodyworlds, Tours & Tickets en Ripley’s Believe It or Not! Museum.

In het hoogseizoen zorgen elke dag 750 enthousiaste medewerkers, met een uitmuntend gevoel voor service, ervoor dat onze gasten de állerbeste ervaring hebben.


Job requirements

OVER JOU

  • Je hebt passie voor fotografie;
  • Je hebt affiniteit met toerisme;
  • Je hebt oog voor detail;
  • Je bent op zoek naar een job voor 8 tot 40 uur per week;
  • Werken in het weekend en op feestdagen is voor jou geen probleem.


INTERESSE?

Herken je jezelf in de bovenstaande punten? Dan zien we heel graag jouw reactie tegemoet!