Facility medewerker

 • Tourism Group International
 • Amsterdam, Netherlands

Facility medewerker

Job description

Als medewerker Facility is geen dag hetzelfde. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat al onze locaties (attracties en winkels) optimaal kunnen functioneren. Je voert onderhoud aan de panden en installaties uit, ondersteunt bij verhuizingen, verbouwingen, verhelpt grote en kleine storingen en zorgt ervoor dat alle benodigde materialen op de juiste bestemming komen. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, bent een echte teamplayer en bereid om weekenden en op feestdagen te werken.

 

OVER JOU(W BAAN)
TGi verkoopt op jaarbasis ruim 4 miljoen tickets via haar uniek gestylde Tours & Tickets filialen, “shop-in-shop” winkels, hotels, wederverkopers en online (app en site). Dat zijn best behoorlijk mensen en (werk)plekken. En hier kom jij in beeld: onze nieuwe facility topper van het hoofdkantoor in Amsterdam. Een aanpakker die houdt van klussen: daar wordt iedereen blij van. Want jij zorgt ervoor dat al onze winkels, attracties en horecagelegenheden optimaal kunnen functioneren en alle benodigde materialen op de juiste bestemming terechtkomen. Van inrichting tot onderhoud en kantoormeubelen tot telefoon: jouw werk zorgt ervoor dat het werkt.

 

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Aannemen van storingen en wensen en deze afhandelen;
 • Uitvoeren van (klein) onderhoud en reparaties op de locaties (o.a. meubilair, installaties, verlichting);
 • Ondersteunen operaties bij seizoenswisseling en events;
 • Plannen en uitvoeren van kleine en grote verbouwingen;
 • Inrichten van (nieuwe) winkels of locaties.


Job requirements

DIT VRAGEN WIJ VAN JOU

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau en +/- 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Zelfstandig kunnen werken en plannen van de werkzaamheden;
 • Oplossingsgericht, Flexibel inzetbaar en bereid om in weekenden te werken;
 • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels;
 • Woonachtig in de buurt van Amsterdam en In bezit van Rijbewijs B.

 

Dit bieden wij jou:
Afwisselend werk in een omgeving waar geen dag hetzelfde is, een passend salaris conform de cao voor Toerisme met fijne secundaire arbeidsvoorwaarden.
Daarnaast ontvang je een tijdelijk 39 uur contract met uitzicht op verlenging als hebt laten zien dat je eigenlijk onmisbaar bent en een lekkere korting op je favoriete attractie en de leukste collega’s die je je kunt wensen (en altijd een ‘eigen’ bar om de hoek: 1 + 1 = 3).

 

OVER TGi
Wij zijn Tourism Group International, een snelgroeiende en toonaangevende organisatie met een geschiedenis die ruim 35 jaar teruggaat. Een geschiedenis die begon met een zoon van een schipper en uitmondde in een bedrijf met 1000 medewerkers, marktleiderschap op het gebied van excursies, stadstours en de verkoop van tickets voor verschillende topattracties, musea, rondvaarten en bezienswaardigheden.
Tourism Group International bestaat uit verschillende labels, waaronder Lovers, The Icebar, Het Red Light Secret Prostitutiemuseum, Tours & Tickets, Ripley’s Believe It or Not! Museum en verschillende horecagelegenheden. Elke dag zorgen 1000 enthousiaste toppers met een uitmuntend gevoel voor service ervoor dat onze gasten de állerbeste ervaring hebben – en daar zijn we bijzonder trots op.

 

INTERESSE?

Voel jij jouw twee – uiteraard – rechterhanden jeuken van enthousiasme voor deze baan? Keep calm en stuur een mail met je cv en korte motivatie. We laten je zo snel mogelijk weten of jij ons allesmogelijkmaker bent.