Deksman

  • Volendam Marken Express
  • Volendam, Netherlands

Deksman

Job description

Deksman - Matroos


OVER JOU(W BAAN)

Vind je varen leuk? Heb je affiniteit met horeca? En beheers je goed de Nederlandse en Engelse taal? Word dan deksman aan boord van de vloot van de Volendam Marken Express!

Je start je dag met het klaarmaken van de schepen. Zorg ervoor dat de koelkast rijkelijk is gevuld, de salon er netjes uitziet en de dekken geboend zijn. Het is ook prettig als de passagiers door gelapte ramen naar buiten kunnen kijken. Tegen de tijd dat het schip spik en span is, zullen de eerste gasten aan boord komen.

Zodra je de trossen hebt losgemaakt, duurt de overtocht een half uur. In die tijd kun je vragen of de passagiers een hapje of een drankje willen. Maak gezellig een praatje en geef mensen tips over de bijzondere omgeving. Ongetwijfeld zal je ook de vraag krijgen hoe diep de Gouwzee is. (Hierop kun je antwoorden dat de vaargeul een diepte van 2,5 tot 3 meter heeft.) Komt de havenmonding in zicht? Maak, voor zover mogelijk, alvast het schip aan kant. Voor je het weet staan de volgende gasten op de kade te trappelen om aan boord te komen.

We varen de gehele dag heen en weer tussen Volendam en Marken. Nadat de laatste passagiers in Volendam zijn afgestapt, is het tijd om in de letterlijke zin van het woord schoon schip te maken. Laat de bar blinkend achter, trek een stofzuiger door de salon en maak de kas op. Ziet alles er keurig uit?

Ben je nog niet in het bezit van een Blauw Boekje (dienstboekje binnenvaart)? Geen probleem, dan regelen wij jouw training en keuring.


DIT BIEDEN WIJ JOU
Afwisselend werk in een omgeving waar geen dag hetzelfde is, een passend salaris conform de cao voor Toerisme met fijne secundaire arbeidsvoorwaarden.
Daarnaast ontvang je een tijdelijk contract met uitzicht op verlenging als hebt laten zien dat je eigenlijk onmisbaar bent en een korting op je favoriete attractie en de leukste collega’s die je je kunt wensen.


WIE ZIJN WIJ
Volendam Marken Express is onderdeel van Tourism Group International, een snelgroeiende en toonaangevende organisatie met een divers en compleet portfolio op het gebied van Attracties, Canal Cruises, Ticketing, Musea en Excursies in Amsterdam, Stockholm, Kopenhagen en Berlijn. Voorbeelden hiervan zijn Cheese Factory, Woltje’s, Rederij Lovers, The Amsterdam Icebar, Het Red Light Secrets Prostitutiemuseum, Bodyworlds, Tours & Tickets, Ripley’s Believe It or Not! Museum en de Volendam Marken Express. In het hoogseizoen zorgen elke dag 750 enthousiaste medewerkers, met een uitmuntend gevoel voor service, ervoor dat onze gasten de állerbeste ervaring hebben.

Job requirements

DIT VRAGEN WIJ VAN JOU

  • Je hebt oog voor veiligheid aan boord;
  • Je komt representatief en verzorgd voor de dag;
  • Last but not least: je hebt zeebenen!
  • Je wilt 8 tot 40 uur per week werken;
  • Ben je nog niet in het bezit van een Blauw Boekje (dienstboekje binnenvaart)? Geen probleem, dan regelen wij jouw training en keuring;
  • Werken in het weekend en op feestdagen is voor jou geen probleem;
  • Je wilt toeristen een fijn dagje in Volendam en op Marken bezorgen.


Herken je jezelf in de bovenstaande punten? Dan zien we heel graag jouw reactie tegemoet!