Allround Museum Medewerker - BodyWorlds

  • Body Worlds
  • Amsterdam, Netherlands

Allround Museum Medewerker - BodyWorlds

Job description

OVER JOUW BAAN

De expositie BODY WORLDS: The Happiness Project in Amsterdam vertelt het verbazingwekkende verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen ‘geluk’ op onze gezondheid. Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van het lichaam. Deze bijzondere interactieve presentatie onthult het effect van geluk op lichaam en ziel. De tentoonstellingen over het menselijk lichaam zijn wereldwijd al door ruim 40 miljoen mensen bezocht.

Om ervoor te zorgen dat al onze bezoekers superhappy de deur uitgaan, zijn we op zoek naar Iemand die handen en voeten geeft aan 3 functies tegelijk: Host/propper, kassamedewerker en je zal staan bij de Inbody scan. Iets met multitasken en allround, maar bovenal iemand met een stralende persoonlijkheid, gevoel voor commercie en een kloppend hart voor klantenservice. Wat er ook gebeurt, jij bent altijd vrolijk, vriendelijk en flexibel.

Job requirements

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

Zoals gezegd werk je als allround museumtopper bij de entree, bij de kassa, in de winkel en als host in de expositie zelf. De functies in het kort: De host/propper is hét visitekaartje bij de entree. Jij zorgt ervoor dat bezoekers niet kunnen wáchten om de tentoonstelling te bezoeken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor onze bezoekers in de expositie. Als kassa-medewerker verkoop je natuurlijk je toegangstickets, maar voer je ook administratieve taken uit zoals het afhandelen van inkomende mail en telefoon. Met de Inbody Test krijg je inzicht in de opmaak van je eigen lichaam en welke lichaamsdelen aandacht nodig hebben. Het is de laatste stop van de expositie, waardoor het belangrijk is om de bezoekers een warm welkom (terug) na afloop van hun bezoek te geven en ervoor te zorgen dat ze met een superpositief gevoel het pand verlaten. Ook zal je de resultaten van de test toelichten aan de bezoekers. 


DIT VRAGEN WE VAN JOU

  • Je bent servicegericht, proactief, enthousiast, zelfstandig en commercieel ingesteld;
  • Je spreekt Engels, andere talen zijn een pré;
  • Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar;
  • Representatief, one of a kind :-) en sociaal vaardig.


DIT BIEDEN WIJ

Afwisselend werk in een omgeving waar geen dag hetzelfde is, een jaloersmakend fijne werkplek: hartje Amsterdam, een passend salaris conform de cao voor Toerisme met fijne secundaire arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast ontvang je een tijdelijk contract met uitzicht op verlenging als hebt laten zien dat je eigenlijk onmisbaar bent en een lekkere korting op je favoriete attractie en de leukste collega’s die je je kunt wensen. 


WIE ZIJN WIJ

Wij zijn Tourism Group International, een snelgroeiende en toonaangevende organisatie met een divers en compleet portfolio op het gebied van Attracties, Canal Cruises, Ticketing, Musea en Excursies in Amsterdam, Stockholm, Kopenhagen en Berlijn. Voorbeelden hiervan zijn Rederij Lovers, The Amsterdam Icebar, Het Red Light Secrets Prostitutiemuseum, Bodyworlds, Tours & Tickets en Ripley’s Believe It or Not! Daarnaast zijn we eigenaar van de Volendam Marken Express, De Klomp op Marken en diverse ondernemingen in Volendam. In het hoogseizoen zorgen elke dag 1050 enthousiaste medewerkers, met een uitmuntend gevoel voor service, ervoor dat onze gasten de állerbeste ervaring hebben. Wij creëren herinneringen!