Allround Hospitality medewerker

  • Body Worlds
  • Amsterdam, Netherlands

Allround Hospitality medewerker

Job description

OVER JOUW BAAN

De expositie BODY WORLDS: The Happiness Project in Amsterdam vertelt het verbazingwekkende verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen ‘geluk’ op onze gezondheid. Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van het lichaam. Deze bijzondere interactieve presentatie onthult het effect van geluk op lichaam en ziel. De tentoonstellingen over het menselijk lichaam zijn wereldwijd al door ruim 40 miljoen mensen bezocht. 

Om ervoor te zorgen dat al onze bezoekers superhappy de deur uitgaan, zijn we op zoek naar iemand die handen en voeten geeft aan drie functies tegelijk: Host/propper, kassamedewerker en medewerker van de InBody-area. Iets met multitasken en allround, maar bovenal iemand met een stralende persoonlijkheid, gevoel voor commercie en een kloppend hart voor klantenservice. Wat er ook gebeurt, jij bent altijd vrolijk, vriendelijk en flexibel. 

 

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

Zoals gezegd werk je als allround hospitalitytopper bij de entree, bij de kassa, in de InBody-area en als host in de expositie zelf. De functies in het kort: De host/propper is hét visitekaartje bij de entree. Jij zorgt ervoor dat bezoekers niet kunnen wáchten om de tentoonstelling te bezoeken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor onze bezoekers in de expositie. Als kassa-medewerker verkoop je natuurlijk je toegangstickets voor BODY WORLDS en probeer je ook tickets voor onze andere attracties te verkopen. Uiteraard kan je alle vragen vlekkeloos beantwoorden. Bij de InBody-area kunnen bezoekers een bodyscan laten maken. Jij begeleidt ze hierbij en geeft uitleg. Momenteel is dit gedeelte gesloten in verband met Covid-19. 

Job requirements

DIT VRAGEN WE VAN JOU

  • Je bent servicegericht, proactief, enthousiast, zelfstandig en commercieel ingesteld;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, andere talen zijn een pré;
  • Je bent 4-5 dagen per week beschikbaar (bij voorkeur doordeweeks);
  • Representatief, one of a kind :-) en sociaal vaardig.


DIT BIEDEN WIJ

Afwisselend werk in een omgeving waar geen dag hetzelfde is, een passend salaris conform de cao voor Toerisme met fijne secundaire arbeidsvoorwaarden. Je kan op korte termijn starten! Je ontvangt een tijdelijk 0-uren contract met uitzicht op verlenging als je hebt laten zien dat je eigenlijk onmisbaar bent, een lekkere korting op je favoriete attractie en de leukste collega’s die je je kunt wensen.


OVER TGI

Wij zijn Tourism Group International, een snelgroeiende en toonaangevende organisatie met een geschiedenis die ruim 35 jaar teruggaat. Een geschiedenis die begon met een zoon van een schipper en uitmondde in een bedrijf met 1000 medewerkers, marktleiderschap op het gebied van excursies, stadstours en de verkoop van tickets voor verschillende topattracties, musea, rondvaarten en bezienswaardigheden.


Tourism Group International bestaat uit verschillende labels, waaronder Tours & Tickets, LOVERS Canal Cruises, Amsterdam Icebar, City Sightseeing Amsterdam, Red Light Secrets, Body Worlds en Ripley’s Believe It or Not! en verschillende horecagelegenheden.

Elke dag zorgen 1000 enthousiaste toppers met een uitmuntend gevoel voor service ervoor dat onze gasten de állerbeste ervaring hebben – en daar zijn we bijzonder trots op.INTERESSE?

Is dit de baan die altijd al bovenaan je lijstje stond? Gooi dan nu alles van je to-do list van vandaag en stuur een mail met daarin je CV en motivatie.