Allround Hospitality medewerker

  • Body Worlds
  • Amsterdam, Netherlands

Allround Hospitality medewerker

Job description

OVER JOUW BAAN

De expositie BODY WORLDS: The Happiness Project in Amsterdam vertelt het verbazingwekkende verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen ‘geluk’ op onze gezondheid. Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van het lichaam. Deze bijzondere interactieve presentatie onthult het effect van geluk op lichaam en ziel. De tentoonstellingen over het menselijk lichaam zijn wereldwijd al door ruim 40 miljoen mensen bezocht. 

Om ervoor te zorgen dat al onze bezoekers superhappy de deur uitgaan, zijn we op zoek naar iemand die handen en voeten geeft aan vier functies tegelijk: Host/propper, kassamedewerker, shopmedewerker en foto-medewerker. Iets met multitasken en allround, maar bovenal iemand met een stralende persoonlijkheid, gevoel voor commercie en een kloppend hart voor klantenservice. Wat er ook gebeurt, jij bent altijd vrolijk, vriendelijk en flexibel. 

 

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

Zoals gezegd werk je als allround hospitalitytopper bij de entree, bij de kassa, in de winkel en als host in de expositie zelf. De functies in het kort: De host/propper is hét visitekaartje bij de entree. Jij zorgt ervoor dat bezoekers niet kunnen wáchten om de tentoonstelling te bezoeken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor onze bezoekers in de expositie. Als kassa-medewerker verkoop je natuurlijk je toegangstickets, maar voer je ook administratieve taken uit zoals het afhandelen van inkomende mail en telefoon. Shopmedewerkers: ook zeer belangrijk. Niet alleen verkoop je de artikelen uit onze shop, maar geef je de bezoekers ook een warm welkom (terug) na afloop van hun bezoek en zorg je ervoor dat ze met een superpositief gevoel het pand verlaten. 

Job requirements

DIT VRAGEN WE VAN JOU

  • Je bent servicegericht, proactief, enthousiast, zelfstandig en commercieel ingesteld;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, andere talen zijn een pré;
  • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar;
  • Representatief, one of a kind :-) en sociaal vaardig.


DIT BIEDEN WIJ

Afwisselend werk in een omgeving waar geen dag hetzelfde is, een passend salaris conform de cao voor Toerisme met fijne secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast ontvang je een tijdelijk 0 uren jaarcontract met uitzicht op verlenging als je hebt laten zien dat je eigenlijk onmisbaar bent, een lekkere korting op je favoriete attractie en de leukste collega’s die je je kunt wensen.


OVER TGI

Wij zijn Tourism Group International, een snelgroeiende en toonaangevende organisatie met een geschiedenis die ruim 35 jaar teruggaat. Een geschiedenis die begon met een zoon van een schipper en uitmondde in een bedrijf met 1000 medewerkers, marktleiderschap op het gebied van excursies, stadstours en de verkoop van tickets voor verschillende topattracties, musea, rondvaarten en bezienswaardigheden.

Tourism Group International bestaat uit verschillende labels, waaronder Lovers Canal Cruises, Amsterdam en Berlin Icebar, Red Light Secrets (Museum of Prostitution), Tours & Tickets, Ripley’s Believe It or Not! Museum en verschillende horecagelegenheden. Elke dag zorgen 1000 enthousiaste toppers met een uitmuntend gevoel voor service ervoor dat onze gasten de állerbeste ervaring hebben – en daar zijn we bijzonder trots op.


INTERESSE?

Is dit de baan die altijd al bovenaan je lijstje stond? Gooi dan nu alles van je to-do list van vandaag en stuur een mail met daarin je CV en motivatie.